Automatisering (RPA)

Ved brug af Robotic Process Automation (RPA) kan du automatisere dine tidskrævende og manuelle arbejdsopgaver.

Hvad er RPA?

Robotic Process Automation (RPA) er en betegnelse for brugen af softwareløsninger til at automatisere repetitive processer.

Det vil sige, at du kan drage nytte af RPA, hvis du sidder med nogle manuelle opgaver, som tager tid for dig. Eksempler på disse opgaver kunne være fakturabehandling, kundehåndtering, vareopdatering. You name it! Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når der arbejdes med RPA.

RPA 2

RPA kan betale sig

RPA can save finance departments 25,000 hours of avoidable work annually

Gartner

Fordelene ved RPA

Tidsbesparelse

RPA kan ses som en ny virtuel medarbejder, der sparer dig tid. Derfor skal den ses som din personlige assistent, der assisterer dig i dine opgaver fremfor at erstatte dig. Det er stadigvæk dig, der er eksperten, som definerer brugsmønstret og anvendelsesområdet ved brug af RPA.

Hurtigt afkast

Vi oplever, at virksomheder allerede efter et par måneder ser et stort afkast som resultat af de tidsmæssige besparelser på en proces ved RPA. Derfra er der fri mulighed til at gå i gang med dit næste RPA-projekt, så du lidt efter lidt kommer af med de langsommelige processer i virksomheden.

Mere overskud

Udover de penge, der kan spares direkte fra RPA-løsningen, bliver der også mere tid til at fokusere på de nøgleydelser, som virkelig giver meget værdi til virksomheden. Dette er en stor fordel for dig, uanset om du er selvstændig, leder eller medarbejder i en virksomhed.

Vi kan hjælpe dig!

Med app-udvikling findes der mange, forskellige muligheder.

Lad os tage en uforpligtende sparring omkring mulighederne.

Andreas Hvejsel

Partner

RPA kan hjælpe din afdeling

RPA i økonomi

Din automatiske fakturaaflæser
Sidder du og håndterer fakturaer eller andre økonomiske transaktioner? Så vil du, faktisk nemmere end du tror, kunne automatisere disse processer.

RPA i marketing og salg

Automatiske mail- og salgskampagner
Vil du sende dine kunder eller potentielle kunder mails eller reminders omkring dit produkt, og er du ikke lige på kontoret på selve dagen? Betvivl ej, du kan sagtens opsætte triggers ved hjælp af RPA, der sørger for udsende dit materiale på det tidspunkt, som du vil have den til.

RPA i hele virksomheden

Få en automatiseringskultur
RPA kan bruges i alle forretningsprocesser, hvor det kan lade sig gøre automatisere nogle af de forskellige steps. På denne måde kan RPA også være med til at fordre en automatiseringskultur i organisationen.

RPA i human resources

Brug tid på menneskene i organisationen
For HR-afdelinger kan RPA fx bruges til at kunne automatisere ansøgningsscreening og onboardingprocesser, hvilket frigiver tid og ressourcer til mere menneskelig interaktion med medarbejdere.

RPA i IT

IT kan også automatiseres
Opsæt automatiske triggers, der sørger for at lave dine dagsopgaver for dig, så du kan fokusere på den mere spændende IT-udvikling og support.

Power Automate til RPA

Power Automate er det bedste værktøj til RPA!

Logo - Power Automate
Scroll til toppen