Databaser

Din virksomheds digitale rygrad.

Hvad er en database?

En database er en samling af data, som er organiseret og opbevaret i en struktureret form. På denne måde kan dine data blive centraliseret i databaser, så det bliver lettere at holde regnskab og tage præcise, datadrevne beslutninger.

Vi er specialister i at håndtere og optimere databaser, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad du kan bruge databaser til? Klik på boksen.

Eksempler

Sikkerhed | Dokumentation | Optimeret ydeevne | Fejlhåndtering | Datarengøring
KONTAKT OS

Sådan kan du bruge databaser

SQL

Det populære programmeringssprog
SQL (Structured Query Language) er det mest udbredte programmeringssprog til håndtering af forskellige typer af data fra relationelle databaser. SQL hjælper med at identificere din virksomheds data, heriblandt regnskaber, varer, kunder, ansatte m.m. Endvidere kan du med SQL opsamle, dele og hive data ud fra datakilder med store datamængder.

Microsoft Azure SQL

Den cloudbaserede database
Microsoft Azure SQL er en meget populær, cloudbaseret database. Den leveres som en del af Microsoft Azure, der er en fleksibel cloudcomputing platform, som understøtter diverse virksomhedssystemer. Azure SQL giver en bred vifte af muligheder for udvikling samt samspil med andre værktøjer såsom Power BI og Power Apps.

Vi kan hjælpe dig!

Med relationelle databaser findes der mange muligheder, og det er enormt vigtigt for din virksomheds effektivitet, at der er styr på det.

Vi hjælpe dig med at optimere din database og drage nytte af de mange muligheder.

Andreas Hvejsel

Partner

Interesseret i et kursus?

Kursus i
Power BI

> Læs mere

Kursus i
Power Automate

> Læs mere

Kursus i
Power Platform

> Læs mere

Kursus i
Power Apps

> Læs mere

Kursus i
Excel

> Læs mere

Scroll til toppen