Excel

Mange virksomheders go-to for brugervenlig databehandling

Hvad er Excel?

I Excel kan du opbevare, bearbejde og analysere store mængder af data, så du kan skabe et mere solidt grundlag for dine beslutninger ved at foretage beregninger, lave rapporter, opstille tabeller, udarbejde diagrammer og grafer m.m.

Vi er specialister i Excel, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvordan du kan bruge Excel? Klik på boksen.

Eksempler

Tidsplanlægning | Budgettering | Statistisk | Lagerstyring | Database
KONTAKT OS

Hvorfor vælge Excel?

Automatisering af processer

Ved hjælp af VBA-programmering kan du oprette funktioner og formler, der automatiserer dine manuelle opgaver. På den måde kan du optimere dine processer og spare en masse tid på databehandling.

Fleksibelt og tilgængeligt værktøj

Når du arbejder i Excel, kan du dele din projektmappe med dine kollegaer eller medarbejdere, så I kan samarbejde i realtid. Endvidere kan du arbejde med dine Excel-filer på computeren, mobilen og internettet, hvilket gør det let tilgængeligt og fleksibelt.

Overskuelig opstilling af data

Excel er et godt program til at opstille data på en logisk og systematisk måde i kolonner og rækker samt diverse matematiske modeller, som gør dine data mere overskuelige. Her kan du med stor fordel benytte Power BI til at visualisere data fra Excel i overskuelige dashboards, så du kan opnå endnu skarpere indsigter og analyser af dine data.

Excel kan hjælpe din afdeling

Excel i økonomi

Finansielle modeller og budgetter
I en økonomiafdeling kan Excel bruges til at oprette komplekse finansielle modeller, analysere data, udarbejde budgetter og regnskaber samt automatisere gentagne opgaver som rapportgenerering.

Excel i marketing og salg

Kampagne- og salgsdata
I marketing og salg kan Excel anvendes til at analysere salgsdata, spore kampagneresultater, oprette målgruppesegmenteringer og udvikle prognoser for salg og indtægter.

Excel i hele virksomheden

Datadrevet beslutningstagning
I hele virksomheden kan Excel bruges til at organisere data, oprette rapporter, udføre komplekse beregninger, administrere projekter og automatisere processer, hvilket bidrager til effektivitet og datadrevet beslutningstagning på tværs af forskellige afdelinger og funktioner.

Excel i HR

Rekruttering, medarbejderudvikling og HR-strategier
I HR-afdelingen kan Excel bruges til at administrere medarbejderinformation, føre lønoversigter, oprette arbejdsplaner, spore feriedage og sygefravær samt analysere HR-data for at støtte rekruttering, medarbejderudvikling og HR-strategier.

Excel i IT

Infrastruktur og systemvedligeholdelse
I IT-afdelingen kan Excel anvendes til at spore og administrere inventar, registrere fejlrapporter, udvikle tidsplaner for projektimplementering, og analysere tekniske data for at optimere infrastruktur- og systemvedligeholdelse.
Christoffer Excel

Excel-eksperter

Vi specialiserer os i Excel, og vi hjælper virksomheder i alle steps af deres Excel-rejse – også hvis man vil have det integreret med andre systemer såsom det populære rapporteringsværktøj, Power BI.

Vi kan hjælpe dig!

Med Excel findes der et uendeligt antal af muligheder, hvorfor kun fantasien sætter grænserne i din rejse mod en mere effektiv databehandling.

Vi kan hjælpe dig på denne rejse. Lad os tage en uforpligtende sparring omkring de mange muligheder.

Andreas Hvejsel

Partner

Vil du øge dine kompetencer i Excel?

Scroll til toppen