DAX & Power Query kursus

Introduktion på 1 dag

Pris 9.995,-

DAX & Power Query kursus

Et kursus, der giver din virksomhed evner indenfor DAX og Power Query.

Dette 1-dags DAX og Power Query kursus, der bliver holdt på jeres kontorer/faciliteter, er for dem som kunne tænke sig at udvikle specifikke færdigheder indenfor DAX (Data Analysis Expressions) og Power Query.

DAX er et formelsprog til Power BI, som er brugt til at skabe visualiseringer gennem dashboards, datasæt og rapporter. De er interaktive og mulige at redigere i løbende. Samtidig kan de blive skræddersyet til din virksomheds behov.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med disse værktøjer, og vi vil gerne give jer nyttige tips til, hvordan jeres forretning kan drage nytte af de forskellige funktioner. Derfor vil I, ved afslutningen af kurset, have fået indsigter i de forskellige muligheder ved DAX og Power Query, som I kan arbejde videre med.

Agenda

  • Ved brug af Power Query vil store mængder af data fra mange forskellige kilder blive bragt ind i Power BI systemet. Herfra vil det så blive tilpasset og formet, så det passer til din virksomheds krav.
  • Introduktion til DAX for at forbedre den data, som bliver brugt i Power BI. DAX er godt til at bygge relationer, resultater og flere varianter af kalkulationer. Dette tillader brug af store mængder af data, som I kan få vigtige indsigter i.
  • Vi diskuterer brugen af DAX og Power Query indenfor jeres organisation. Vi drøfter også problemstillinger og muligheder indenfor jeres virksomhedsmiljø. Til sidst giver vi jer også indledende plan, der bl.a. inkluderer fremgangsmåde, omfang og formål.

Kontakt os om DAX & Power Query kursus

Hvis dette DAX & Power Query kursus kunne være af interesse for din virksomhed, så udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte dato og praktikaliteter.

Scroll til toppen