Introduktion til DAX & Power Query i Power BI

1-dags workshop

Pris 9.995,-

Introduktion til DAX & Power Query i Power BI

En workshop, der giver din virksomhed evner indenfor DAX og Power Query i Power BI.

Denne 1-dags workshop, der bliver holdt på jeres kontorer/faciliteter, er for dem som kunne tænke sig at udvikle specifikke færdigheder indenfor Power BI.

Power BI er brugt til at skabe visualiseringer gennem dashboards, datasæt og rapporter. De er interaktive og mulige at redigere i løbende. Samtidig kan de blive skræddersyet til din virksomheds behov.

Vi har mange års erfaring i at arbejde med disse værktøjer, og vi vil gerne give jer nyttige tips til, hvordan jeres forretning kan drage nytte af de forskellige funktioner. Derfor vil I, ved afslutningen af workshoppen, have fået indsigter i de forskellige muligheder ved Power BI og dets funktioner, som I kan arbejde videre med.

Agenda

  • Introduktion af Power BI applikationer. Ved brug af Power Query vil store mængder af data fra mange forskellige kilder blive bragt ind i Power BI systemet. Herfra vil det så blive tilpasset og formet, så det passer til din virksomheds krav.
  • Introduktion til DAX for at forbedre den data, som bliver brugt i Power BI. DAX er godt til at bygge relationer, resultater og flere varianter af kalkulationer. Dette tillader brug af store mængder af data, som I kan få vigtige indsigter i.
  • Vi diskuterer brugen af Power BI indenfor jeres organisation. Vi drøfter også problemstillinger og muligheder indenfor jeres virksomhedsmiljø. Til sidst giver vi jer også indledende plan, som bl.a. inkluderer fremgangsmåde, omfang og formål.

Kontakt os om introduktion til DAX & Power Query i Power BI

Hvis denne introduktionspakke kunne være af interesse for din virksomhed, så udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte dato og praktikaliteter.

Scroll til toppen