Skræddersyet kursus i Excel

Få optimeret din brug af Excel

Excel kursusbeskrivelse

Et kursus i Excel, der giver dig og dit team de fundamentale evner, som I har brug for til at benytte Excel i jeres organisation. Da kurset er skræddersyet, kan det blive designet til både begyndere samt personer, der allerede har stiftet bekendtskab med dataværktøjet.

Vi har mange års erfaring med brug af Excel til at optimere virksomheders arbejde med data. Den erfaring vil vi bruge til at give et kursus i, hvordan I benytter dataværktøjet på bedst mulig vis med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Excel kursus

Min klare erfaring er, at virksomheder får mest ud af kurser, når der tages udgangspunkt i egne data, så vi kan starte på løsninger, som kan bruges i praksis med det samme.

Thomas Witt - Partner i MYB ApS

Vi er store tilhængere af at udarbejde hands-on kursusindhold, der er skræddersyet til din virksomheds nuværende behov for løsninger og kompetencer i Excel. Dermed vil dette kursus give en god grobund for videreudvikling i din virksomhed, da vi udarbejder løsninger i fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din virksomheds behov for løsninger er selvfølgelig noget, som vi vil hjælpe jer med at kortlægge inden selve kurset, så vi bruger tiden på at arbejde på jeres specifikke problemstillinger fremfor generiske Excel-opgaver.

Hvad er Excel?

Excel er et dataværktøj for alle af forretningsbrugere, som vil optimere håndteringen af sin virksomheds data, så der kan dannes et overblik over din virksomheds data.

Excel er en del af Office-pakken, så chancen vil være der for, at du allerede har mulighed for at tilgå Excel i din virksomhed.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad vi kunne gennemgå til kurset? Klik på boksen.

Eksempler

Introduktion til Excel | VBA-kodning | Excel-automatisering | Power Query | Modelopbygning | Samarbejde i Office 365 | Integration med andre virksomhedssystemer.
TILMELD

Vores kursusmaster

Vores kursusmaster, Thomas, er en vaskeægte Excel-nørd, som har ekstraordinære egenskaber i at forklare alle elementer om Excel med et simpelt og letforståeligt sprog. Netop det gør ham til den bedste kursusholder i Excel, du finder på markedet.

Erfaring:

  • Diverse Excel-løsninger for en lang række af virksomheder – lige fra små til store virksomheder.

  • Afholdelse af masser af kurser i Excel, som har fået rigtig god feedback.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Generel information

Lokation

Vi kan både møde op på jeres kontor, være ved vores kontor i Aarhus eller leje os ind i et andet lokale for dagen. Ved efterspørgsel kan vi også holde kurset online.

Pris

Da det er et skræddersyet kursus vil prisen variere ud fra, hvad jeres ønsker er. Vi hjælper med at afdække jeres behov, så I får det, som I efterspørger, til en god pris.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dette kursus i Excel, så er du meget velkommen til at kontakte vores partner, Thomas Wüthrich Witt, på '50 69 90 99' eller 'tww@myb.dk'.

Tilmeld dig Excel kursus

Udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte praktikaliteter og indhold til kurset.

Scroll til toppen