Skræddersyet kursus i Power BI

Til dig, som vil arbejde mere datadrevet

Power BI kursusbeskrivelse

Et kursus i Power BI, der giver dit team de fundamentale evner, som I har brug for til at benytte Power BI i jeres organisation. Da kurset er skræddersyet, kan det blive designet til både begyndere samt personer, der allerede har stiftet bekendtskab med dataværktøjet.

Vi har mange års erfaring med brug af Power BI til at optimere virksomheders rapportering. Den erfaring vil vi bruge til at give et kursus i, hvordan I benytter dataværktøjet på bedst mulig vis med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Power BI kursus

Vi er store tilhængere af at udarbejde hands-on kursusindhold, der er skræddersyet til din virksomheds nuværende behov for løsninger og kompetencer i Power BI. Dermed vil dette kursus give en god grobund for videreudvikling i din virksomhed, da vi udarbejder løsninger i fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din virksomheds behov for løsninger er selvfølgelig noget, som vi vil hjælpe jer med at kortlægge inden selve kurset, så vi bruger tiden på at arbejde på jeres specifikke problemstillinger fremfor generiske rapporteringsmuligheder.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad vi kunne gennemgå til kurset? Klik på boksen.

Eksempler

Introduktion til Power BI | DAX (Power BI's kodesprog) | Power Query | Datavisualisering | Samarbejde med Office 365 | Integration med Excel, Power Apps og Power Automate.
Tilmeld

Hvad er Power BI?

Power BI er et datatyper for typer alle af forretningsbrugere, som vil optimere rapportering af sine nøgletal, så der i højere grad kan træffes beslutninger baseret på data fremfor mavefornemmelser.

Power BI er en del af Microsoft Power Platform, der består af Power BIPower AppsPower Virtual Agents og Power Automate.

Vores kursusmaster

Vores kursusmaster, Thomas, er en vaskeægte Power BI-ekspert, som har ekstraordinære egenskaber i at forklare alle elementer omkring Power BI med et simpelt og letforståeligt sprog. Netop det gør ham til den bedste kursusholder i Power BI, du finder på markedet.

Erfaring:

  • Diverse Power BI-løsninger for en lang række af virksomheder – lige fra små til store virksomheder.

  • Afholdelse af masser af kurser i Power BI, som har fået rigtig god feedback.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Generel info og spørgsmål

Lokation: Et valgfrit sted ud fra jeres ønsker. Vi kan både møde op på jeres kontor, være ved vores kontor i Aarhus eller leje os ind i et andet lokale for dagen. Ved efterspørgsel kan vi også holde kurset online.

Pris: Da det er skræddersyet materiale til kurset vil prisen variere ud fra, hvad jeres ønsker er. Vi hjælper med at afdække din virksomheds behov, så I får det, som I efterspørger, til en god pris.

Hvis du har spørgsmål til dette kursus i Power BI, så er du meget velkommen til at kontakte vores partner, Thomas Wüthrich Witt, på ’50 69 90 99′ eller ‘tww@myb.dk’.

Tilmeld dig Power BI kursus

Hvis et kursus i Power BI kunne være af interesse for din virksomhed, så udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte praktikaliteter og indhold.

Scroll til toppen