Power Platform kursus

Introduktion på 1 dag

Pris 9.995,-

Power Platform kursus

Dette hands-on Power Platform kursus vil lære din virksomhed at håndtere vigtige komponenter indenfor Power Apps, Power Automate og Power BI.

Dette 1-dags lange Power Platform kursus, som foregår ved din virksomheds kontorer/faciliteter, vil starte med at gå igennem de forskellige dos and don’ts, når I arbejder med disse Microsoft værktøjer. Læs mere om Power Platformen her. 

I vil starte med at få et dybdegående overblik over hvert værktøj. Herunder vil vi bl.a. præsentere dets fordele, og I vil gå igennem en øvelse, der kan hjælpe jer med at forstå, hvordan de forskellige værktøjer kan passe ind i jeres forretningsprocesser.

Hver gennemgang vil blive efterfulgt af hands-on opgaver, der forbedrer dit teams evner indenfor de forskellige værktøjer. Her vil eksperter fra Mind Your Business være der til at hjælpe og komme med nyttige råd og tips, som er samlet sammen fra mange års erfaring i at arbejde med disse værktøjer.

Dette vil resultere i, at jeres team vil gå fra kurset med en meget bedre forståelse for de forskellige værktøjer og løsninger, som der kan bygges videre på.

Agenda

Kontakt os om Power Platform kursus

Hvis dette Power Platform kursus kunne være af interesse for din virksomhed, så udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte dato og praktikaliteter.

Scroll til toppen