Introduktion til Power Platform

1-dags workshop

Pris 9.995,-

Introduktion til Power Platform

Denne hands-on workshop vil lære din virksomhed at håndtere vigtige komponenter indenfor Power Apps, Power Automate, Power BI og Microsoft Dataverse.

Dette 1-dags lange kursus/workshop, som foregår ved din virksomheds kontorer/faciliteter, vil starte med at gå igennem de forskellige dos and don’ts, når I arbejder med disse microsoft værktøjer.

I vil starte med at få et dybdegående overblik over hvert værktøj. Herunder vil vi bl.a. præsentere dets fordele, og I vil gå igennem en øvelse, der kan hjælpe jer med at forstå, hvordan de forskellige værktøjer kan passe ind i jeres digitale processer.

Hver gennemgang vil blive efterfulgt af hands-on opgaver, der forbedrer dit teams evner indenfor de forskellige værktøjer. Her vil eksperter fra Mind Your Business være der til at hjælpe og komme med nyttige råd og tips, som er samlet sammen fra mange års erfaring i at arbejde med datahåndtering.

Dette vil resultere i, at jeres team vil gå fra workshoppen med en meget bedre forståelse for de forskellige værktøjer og løsninger, som der kan bygges videre på.

Agenda

  • Gennemgang af Power Apps, Power Automate og Microsoft Dataverse
  • Gennemgang af Power BI, Best Practices og Power Platform Pro Tips

Kontakt os om introduktion til Power Platform

Hvis denne introduktionspakke kunne være af interesse for din virksomhed, så udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte dato og praktikaliteter.

Scroll til toppen