Power platform

Samlingen af dataværktøjer, som kan optimere dine forretningsprocesser

Hvad er Power Platform?

Microsoft Power Platform er betegnelsen for en samling af Power-værktøjer, der kan optimere og transformere den måde din virksomhed driver forretning på.

Disse Power-værktøjer har hver sin funktion, men kan hjælpe dig med alt lige fra rapportering (Power BI) til automatisering af manuelle processer (Power Automate) til egne virksomhedsapps (Power Apps).

Tilfælles har alle Power-værktøjerne dog, at de er low-code udviklingsplatforme, hvilket gør det utrolig let at vedligeholde.

Værktøjer i Power Platform

Power Bi

Indsigtsrige datavisualiseringer
Power BI er et fantastisk Business Intelligence-værktøj, som visualiserer og præsenterer data på en simpel og meningsfuld måde, hvorfor det bygger bro mellem data og beslutningstagning. 
LÆS MERE

Power Apps

Brugerdefinerede virksomhedsapps
Power Apps er et effektivt Microsoft-værktøj, som samler, tilpasser og bygger din virksomheds apps, tjenester og data. Tilmeld er Power Apps eksempelvis meget forenelig og let at integrere med andre Microsoft-løsninger – heriblandt Power BI, Azure SQL og Excel.
LÆS MERE

Power Automate

Det populære automatiseringsværktæj
I Excel kan du opbevare, bearbejde og analysere store mængder af data, så du kan skabe et mere solidt grundlag for dine beslutninger. Det kan du gøre ved at foretage beregninger, lave rapporter, opstille tabeller, udarbejde diagrammer og grafer m.m.
Læs mere

Databaser

SQL, Azure, Access. 
Databaser er et effektivt opslagsværktøj til behandling af store mængder data. Derfor er vi stor fan af databaser og det meget udbredte programmeringssprog, SQL. Heraf er vi specialister indenfor dasbaseprogrammerne, Microsoft Azure SQL og Microsoft Access, som der kan læses mere om ved at klikke på et valgfrit sted i denne figur.
Læs mere

Power Automate

Det værdifulde automatiseringsværktæj
Med Power Automate kan du automatisere arbejdsprocesser og opgaver, der tidligere skulle udføres manuelt. Det gør det muligt at oprette workflows mellem forskellige apps og tjenester for at opnå større effektivitet og spare tid.
LÆS MERE

Power Virtual Agents

Samtalebaserede robotter
Power Virtual Agents er en platform til at oprette chatbots ved hjælp af en visuel redigeringsproces uden kodning. Det hjælper med at automatisere kundeservice og gøre interaktionen med kunderne mere effektiv.
LÆS MERE
Scroll til toppen