Om Mind Your Business

Specialister i effektiv datahåndtering

Din genvej til databaseret beslutningstagning

Mind Your Business er en konsulentvirksomhed bestående af eksperter indenfor Microsofts førende dataværktøjer, der hjælper din virksomhed med at foretage mere præcise, datadrevne beslutninger og samtidig gør din arbejdsdag meget lettere.

Vi adskiller os fra andre konsulenthuse, da vi gør en stor dyd ud af at levere dataløsninger, som slutbrugeren nemt selv kan drifte efterfølgende, da vi tror på, at tilfredse kunder, i sidste ende, giver mere værdi end store engangsbetalinger.

Du kan få hjælp til et bredt spektrum af løsninger såsom automatisering, procesoptimering, rapportering, budgettering, forecasting, datavisualisering, digitalisering m.m. You name it, we got the solution. 

Vores mission er at gøre dine dataprocesser så effektive som muligt, så du får mere overskud til at fokusere på virksomhedens kerneydelser.

Hos os er du ikke bare endnu en samarbejdspartner! Vi møder din virksomhed i øjenhøjde og skræddersyer løsninger til netop din virksomheds behov.

Hvem er vi?

Andreas Hvejsel

Partner

Andreas’ ekspertviden bygger på mere end 10 års erhvervserfaring indenfor datahåndtering. Her har han beskæftiget stillinger som controller, økonomikonsulent og seniorkonsulent.

Andreas har taget en cand.merc i Management Accounting & Control. Ydermere har han også taget en finansøkonom.

Selvom Andreas råder over en bred vifte af kompetencer, så er Andreas’ helt store speciale område at udarbejde indsigtsrige modeller og rapporter, der understøtter, simplificerer og visualiserer virksomheders data.

På hjemmefronten er Andreas og hans kæreste de stolte forældre til 2 piger. Derudover dyrker Andreas meget CrossFit både med og uden kæresten, når det passer ind i kalenderen.

Mette Svidt

Partner

Med +10 års erhvervserfaring, som controller/business partner hos b.la. Grundfos og PwC samt finansmedarbejder for mindre organisationer, forstår Mette, hvordan data bliver håndteret forskelligt i diverse virksomheder, som hun har udledt løsningsforslag til.

I sin tid dimitterede hun fra Aarhus BSS med en cand.merc. i Finance & International Business.

Mettes primære ekspertise ligger indenfor ledelsesrapportering, budgettering og forecasting, hvorfor hendes kompetencer fungerer perfekt i samspil med, hvad vi ellers specialiserer os i hos Mind Your Business.

Mette bor i Risskov, hvor hun bruger meget tid med sin mand og 2 børn. Derudover elsker hun at spille håndbold og ses med venner.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Thomas har igennem 8 år arbejdet med økonomistyring, procesoptimering og forretningsudvikling som konsulent og projektleder i både offentlige og private virksomheder.

På det uddannelsesmæssige plan har Thomas taget en cand.merc i Management Accounting & Control.

Endvidere er Thomas drevet af at effektivisere virksomheders dataprocesser, så virksomhederne får mere overskud til at fokusere på deres kernekompetencer.

I sin fritid er Thomas et rigtigt familiemenneske, hvor han prioriterer at tilbringe kvalitetstid med sin kone og være far til en lille børneflok. Udover det går tiden primært med venner, god mad, musik og oplevelser.

Mads Mossin Mortensen

BI-konsulent

Mads er det man vil kalde en rigtig BI-nørd. Han kommer med værdifuld erfaring i rygsækken, da han, før han startede som konsulent, har haft in-house ansvar for at bygge BI-kulturer op fra bunden for de virksomheder, han har været i. Netop dette gør ham i stand til altid at sætte sig i kundens perspektiv 

Mads har taget en cand.merc i Business Intelligence, hvorfra han opbyggede et solidt teoretisk BI-fundament, som han sidenhen har koblet med en masse praktisk, hands-on erfaring.

Som person er Mads en rigtig humørspreder, der altid er garant for en joke eller to. Han bor sammen med sin kæreste i Aarhus og nyder i sin fritid gerne en IPA og en fodboldkamp. Selvom han er fodboldfan, så lyder beretningen fra ham selv, at “han er elendig på et 7-mandshold”. 

Christoffer Struve Sømod

Senior BI-konsulent

Christoffer har i flere år arbejdet med de hovedværktøjer, som vi beskæftiger os med såsom Power BI, Power Apps, Power Automate og Excel.

Han har taget en cand.merc i International Economic Consulting fra Aarhus BSS, og som bonus har han en solid erfaring som softwareudvikler og ERP-ansvarlig med i bagagen.

I sit arbejde med vores hovedværktøjer er han utrolig dygtig til at automatisere virksomhedsprocesser og udlede indsigter fra data.

Når han ikke nørder med data, så slår han sine folder ud i Egå, hvor han bor med sin kone og 2 børn. Derudover styrer han sin egen webshop, som hjælper private investorer med at holde styr over deres aktieoverskud og -skat.

Janni Thestrup Sørensen

Senior BI-konsulent

Efter +10-års erfaring med håndtering af data for diverse store virksomheder, har Janni nogle meget værdifulde kompetencer, som hun kan bidrage med. 

Janni besidder specialistviden indenfor vores hovedværktøj, der hedder Power BI samt Excel, Azure og SQL.

I sin tid tog Janni en cand.oecon fra Aarhus Universitet, som gav hende en solid teoretisk forståelse for nyttige økonomiske og matematiske modeller.

Hun møder altid ind på arbejdspladsen med et smil og er altid med på en god joke. Når hun er hjemme i Silkeborg, så elsker hun at bruge tid på familie og venner. Dertil har hun en forkærlighed for at dyrke crossfit. 

Jonathan Haug Svenningsen

Marketingkoordinator

Hver gang du ser lidt content på vores sociale medier, så er det Jonathan, der har været på spil.

Han er ansvarlig for at formulere alle de gode råd og informationer, som vi jævnligt prøver at viderebringe til vores følgere på Facebook og LinkedIn.

Jonathan er i gang med at tage en cand.it fra Aarhus BSS, som hedder IT, Kommunikation og Organisation, hvorfra han lærer en masse nyttig viden omkring, hvordan IT-systemer kan fungere i samspil med resten af organisationen.

Han bor i Aarhus med sin kæreste og bruger meget af sin fritid på både at dyrke og se sport. Fodbold er dog hans klare favorit, da han er en inkarneret Vejle Boldklub fan.

Scroll til toppen