Om Mind Your Business

Specialister i effektiv datahåndtering

Din genvej til databaseret beslutningstagning

Mind Your Business er en konsulentvirksomhed bestående af eksperter indenfor Microsofts førende dataværktøjer, der hjælper din virksomhed med at foretage mere præcise, datadrevne beslutninger og samtidig gør din arbejdsdag meget lettere.

Vi adskiller os fra andre konsulenthuse, da vi gør en stor dyd ud af at levere dataløsninger, som slutbrugeren nemt selv kan arbejde videre med, da vi tror på, at tilfredse kunder i sidste ende giver mere værdi end store engangsbetalinger.

Du kan få hjælp til et bredt spektrum af løsninger såsom automatisering, procesoptimering, rapportering, budgettering, forecasting, datavisualisering m.m. You name it, we got the solution. 

Vores mission er at gøre dine dataprocesser så effektive som muligt, så du får mere overskud til at fokusere på virksomhedens kerneydelser.

Hos os er du ikke bare endnu en samarbejdspartner! Vi møder din virksomhed i øjenhøjde og skræddersyer løsninger til netop din virksomheds behov.

Hvem er vi?

Andreas Hvejsel

PARTNER

Andreas’ ekspertviden bygger på mere end 10 års erhvervserfaring indenfor datahåndtering. Her har han beskæftiget stillinger som controller, økonomikonsulent og seniorkonsulent.

Andreas har taget en cand.merc i Management Accounting & Control. Ydermere har han også taget en finansøkonom.

Selvom Andreas råder over en bred vifte af kompetencer, så er Andreas’ helt store speciale område at udarbejde indsigtsrige modeller og rapporter, der understøtter, simplificerer og visualiserer virksomheders data.

På hjemmefronten er Andreas og hans kæreste de stolte forældre til 2 piger. Derudover dyrker Andreas meget CrossFit både med og uden kæresten, når det passer ind i kalenderen.

Mette Svidt

PARTNER

Med +10 års erhvervserfaring, som controller/business partner hos b.la. Grundfos og PwC samt finansmedarbejder for mindre organisationer, forstår Mette, hvordan data bliver håndteret forskelligt i diverse virksomheder, som hun har udledt løsningsforslag til.

I sin tid dimitterede hun fra Aarhus BSS med en cand.merc. i Finance & International Business.

Mettes primære ekspertise ligger indenfor ledelsesrapportering, budgettering og forecasting, hvorfor hendes kompetencer fungerer perfekt i samspil med, hvad vi ellers specialiserer os i hos Mind Your Business.

Mette bor i Risskov, hvor hun bruger meget tid med hendes mand og 2 børn. Derudover elsker hun at spille håndbold og ses med venner

Thomas Wüthrich Witt

PARTNER

Thomas har igennem 8 år arbejdet med økonomistyring, procesoptimering og forretningsudvikling som konsulent og projektleder i både offentlige og private virksomheder.

På det uddannelsesmæssige plan har Thomas taget en cand.merc i Management Accounting & Control.

Endvidere er Thomas drevet af at effektivisere virksomheders dataprocesser, så virksomhederne får mere overskud til at fokusere på deres kernekompetencer.

I sin fritid er Thomas et rigtigt familiemenneske, hvor han prioriterer at tilbringe kvalitetstid med hans kone og være far til en lille børneflok. Udover det går tiden primært med venner, god mad, musik og oplevelser.

Christoffer Struve Sømod

Senior BI Consultant

Christoffer har i flere år arbejdet med de hovedværktøjer, som vi beskæftiger os med såsom Power BI, Power Apps, Excel og relationelle databaser

Han har taget en cand.merc i International Economic Consulting fra Aarhus BSS, og som bonus har han en solid erfaring som softwareudvikler og ERP-ansvarlig med i bagagen.

I sit arbejde med vores hovedværktøjer er han utrolig dygtig til at automatisere virksomhedsprocesser og udlede indsigter fra data.

Når han ikke nørder med data, så slår han sine folder ud i Egå, hvor han bor med hans kone og 2 børn. Derudover styrer han sine egen webshop, som hjælper private investorer med at holde styr over deres aktieoverskud og -skat.

Cecilie Gilloway

Junior BI Consultant

Cecilie er vores Power BI haj, da hun dagligt sidder og nørder med at visualisere data gennem interaktive dashboards.

Hun har derfor altid et smart tip eller to til, hvordan du bedst muligt kan udnytte diverse Power BI funktioner, så du får skarpe dataindsigter med et fedt layout. 

Cecilie er snart færdig med sin cand.merc i Business Intelligence fra Aarhus BSS, som hun har nailet med høje karakterer hele vejen igennem, hvilket bare forstærker vores påstand om, at hun er en af de helt store Business intelligence talenter.

I sin fritid kan hun bl.a. godt lide at nørde med Machine Learning og gå lange ture i skoven med hendes lille hund. Et fun fact er, at hun engang har vundet en bronzemedalje i Curling til børne-OL.

Jonathan Haug Svenningsen

Marketingkoordinator

Hver gang du ser lidt lækkert content på vores sociale medier, så er det Jonathan, der har været på spil.

Han er ansvarlig for at formulere alle de gode råd og informationer, som vi jævnligt prøver at viderebringe til vores følgere på Facebook og LinkedIn.

Jonathan er i gang med at tage en cand.it fra Aarhus BSS, som hedder IT, Kommunikation og Organisation, hvorfra han lærer en masse nyttig viden omkring, hvordan IT-systemer kan fungere i samspil med resten af organisationen.

Han bor i Aarhus med sin kæreste og bruger meget af sin fritid på både at dyrke og se sport. Fodbold er dog hans klare favorit, da han er en inkarneret Vejle Boldklub fan.

Scroll til toppen