Om MYB

Specialister i datahåndtering

Din genvej til at arbejde mere datadrevet

Mind Your Business (MYB) er en konsulentvirksomhed bestående af eksperter indenfor Microsofts førende data- og digitaliseringsværktøjer. 

Vi adskiller os fra andre konsulenthuse, da vi gør en stor dyd ud af at levere data- og digitaliseringsløsninger, som slutbrugeren nemt selv kan drifte efterfølgende. Hos os er du ikke bare endnu en samarbejdspartner! Vi møder din virksomhed i øjenhøjde og skræddersyr vores løsninger til netop din virksomheds behov.

Du kan få hjælp til et bredt spektrum af løsninger såsom automatisering, procesoptimering, rapportering, budgettering, forecasting, datavisualisering, digitalisering, projektledelse m.m. You name it, we got the solution.

Hvem er vi? Læs om udvalgte medarbejdere

Andreas Hvejsel

Partner

Andreas’ ekspertviden bygger på mere end 10 års erhvervserfaring indenfor datahåndtering. Her har han beskæftiget stillinger som controller, økonomikonsulent og seniorkonsulent.

Andreas har taget en cand.merc i Management Accounting & Control. Ydermere har han også taget en finansøkonom.

Selvom Andreas råder over en bred vifte af kompetencer, så er Andreas’ helt store speciale område at udarbejde indsigtsrige modeller og rapporter, der understøtter, simplificerer og visualiserer virksomheders data.

På hjemmefronten er Andreas og hans kæreste de stolte forældre til 2 piger. Derudover dyrker Andreas meget CrossFit både med og uden kæresten, når det passer ind i kalenderen.

Mette Svidt

Partner

Med +10 års erhvervserfaring, som controller/business partner hos b.la. Grundfos og PwC samt finansmedarbejder for mindre organisationer, forstår Mette, hvordan data bliver håndteret forskelligt i diverse virksomheder, som hun har udledt løsningsforslag til.

I sin tid dimitterede hun fra Aarhus BSS med en cand.merc. i Finance & International Business.

Mettes primære ekspertise ligger indenfor ledelsesrapportering, budgettering og forecasting, hvorfor hendes kompetencer fungerer perfekt i samspil med, hvad vi ellers specialiserer os i hos Mind Your Business.

Mette bor i Risskov, hvor hun bruger meget tid med sin mand og 2 børn. Derudover elsker hun at spille håndbold og ses med venner.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Thomas har igennem 8 år arbejdet med økonomistyring, procesoptimering og forretningsudvikling som konsulent og projektleder i både offentlige og private virksomheder.

På det uddannelsesmæssige plan har Thomas taget en cand.merc i Management Accounting & Control.

Endvidere er Thomas drevet af at effektivisere virksomheders dataprocesser, så virksomhederne får mere overskud til at fokusere på deres kernekompetencer.

I sin fritid er Thomas et rigtigt familiemenneske, hvor han prioriterer at tilbringe kvalitetstid med sin kone og være far til en lille børneflok. Udover det går tiden primært med venner, god mad, musik og oplevelser.

Mads Mossin Mortensen

Senior BI-konsulent

Mads er det man vil kalde en rigtig BI-nørd. Han kommer med værdifuld erfaring i rygsækken, da han, før han startede som konsulent, har haft in-house ansvar for at bygge BI-kulturer op fra bunden for de virksomheder, han har været i. Netop dette gør ham i stand til altid at sætte sig i kundens perspektiv 

Mads har taget en cand.merc i Business Intelligence, hvorfra han opbyggede et solidt teoretisk BI-fundament, som han sidenhen har koblet med en masse praktisk, hands-on erfaring.

Som person er Mads en rigtig humørspreder, der altid er garant for en joke eller to. Han bor sammen med sin kæreste i Aarhus og nyder i sin fritid gerne en IPA og en fodboldkamp. Selvom han er fodboldfan, så lyder beretningen fra ham selv, at “han er elendig på et 7-mandshold”. 

Christoffer Struve Sømod

Senior BI-konsulent

Christoffer har i flere år arbejdet med de hovedværktøjer, som vi beskæftiger os med såsom Power BI, Power Apps og Excel.

Han har taget en cand.merc i International Economic Consulting fra Aarhus BSS, og som bonus har han en solid erfaring som softwareudvikler og ERP-ansvarlig med i bagagen.

Når han ikke nørder med data, så slår han sine folder ud i Egå, hvor han bor med sin familie. Derudover styrer han sin egen webside, som hjælper private investorer med at holde styr over deres aktieoverskud og -skat.

Jonathan Haug Svenningsen

Marketingansvarlig

Jonathan er ansvarlig for hele vores online tilstedeværelse. Dette gælder både hjemmeside, sociale medier, webinarer osv.

Jonathan har taget en cand.it. ITKO (IT, Kommunikation og Organisation) fra Aarhus BSS, hvorfor han besidder en del viden om digital transformation samt projekt- og forandringsledelse som han har koblet med en god forståelse for kodningssprogene SQL, C#, R og DAX.

I sin fritid bor han i Aarhus med sin kæreste og bruger meget af sin fritid på både at dyrke og se sport.

Martha Skjellerup

Senior BI-konsulent

Martha er en vaskeægte Power Platform-ekspert – specielt indenfor Power BI har hun kæmpestor erfaring fra alverdens store og små projekter. Derudover har hun også klare kompetencer indenfor Azure og Dynamics 365.

Martha har også taget en lang række uddannelser, bl.a. indenfor Softwareudvikling, Datahåndtering og Business Development.

Martha bor i Silkeborg, eller som hun kalder det “Silkebronx”. I sin fritid nyder hun gerne lange ture på rulleskøjter. Et fun fact er, at hun har et sort bælte i Taekwondo.

Jesper Brask Langvad

BI-konsulent

Fra tidligere jobs i store organisationer har Jesper erhvervet sig solide kompetencer indenfor Power BI, Python, R og Excel, som han nu bringer videre til andre organisationer i en konsulentrolle.

Uddannelsesmæssigt har Jesper taget en cand.merc i Business Intelligence, hvilket gav ham den sidste nye teoretiske viden indenfor datahåndtering.

Jesper bor i Risskov ved Aarhus. I sin fritid holder han af at gå på jagt, klatre og løbe lange ture – engang løb han faktisk et halvmaraton uden at træne op til det.

Scroll til toppen