Skræddersyet kursus i Power Apps

Lær at skabe brugerdefinerede apps

Power Apps kursusbeskrivelse

Et kursus i Power Apps, der giver dig og dit team de fundamentale evner, som I har brug for til at benytte Power Apps i jeres organisation. Da kurset er skræddersyet, kan det blive designet til både begyndere samt personer, der allerede har stiftet bekendtskab med Power Apps.

Vi har mange års erfaring med brug af Power Apps til at skabe brugerdefinerede virksomhedsapp. Den erfaring vil vi bruge til at give et kursus i, hvordan I benytter dataværktøjet på bedst mulig vis med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Power Apps kursus

Min klare erfaring er, at virksomheder får mest ud af kurser, når der tages udgangspunkt i egne data, så vi kan starte på løsninger, som kan bruges i praksis med det samme.

Thomas Witt - Partner i MYB ApS

Vi er store tilhængere af at udarbejde hands-on kursusindhold, der er skræddersyet til din virksomheds nuværende behov for løsninger og kompetencer i Power Apps. Dermed vil dette kursus give en god grobund for videreudvikling i din virksomhed, da vi udarbejder løsninger i fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din virksomheds behov for løsninger er selvfølgelig noget, som vi vil hjælpe jer med at kortlægge inden selve kurset, så vi bruger tiden på at arbejde på jeres specifikke problemstillinger fremfor generiske Power Apps-opgaver.

Hvad er Power Apps?

Power Apps er et app-værktøj for alle typer af forretningsbrugere, som kan se mulighederne i at have egne brugerdefinerede virksomhedsapps, der kan optimere forretningsprocesser. Da det er low-code behøver man ikke at have særlig meget kodningsforståelse for at kunne bygge disse apps. 

Power Apps er en del af Microsoft Power Platform, der består af Power BIPower AppsPower Virtual Agents og Power Automate.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad vi kunne gennemgå til kurset? Klik på boksen.

Eksempler

Introduktion til Power Apps | Byg en canvas og/eller modeldrevet app | Forbind app til datakilder | Samarbejde i Office 365 | Integration med Power BI og Power Automate.
TILMELD

Vores kursusmaster

Vores kursusmaster, Thomas, er en vaskeægte Power Apps-ekspert, som har ekstraordinære egenskaber i at forklare alle elementer i Power Apps med et simpelt og letforståeligt sprog. Netop det gør ham til den bedste kursusholder i Power Apps, du finder på markedet.

Erfaring:

  • Diverse Power Apps-løsninger for en lang række af virksomheder – lige fra små til store virksomheder.

  • Afholdelse af masser af kurser i Power Apps, som har fået rigtig god feedback.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Generel information

Lokation

Vi kan både møde op på jeres kontor, være ved vores kontor i Aarhus eller leje os ind i et andet lokale for dagen. Ved efterspørgsel kan vi også holde kurset online.

Pris

Da det er et skræddersyet kursus vil prisen variere ud fra, hvad jeres ønsker er. Vi hjælper med at afdække jeres behov, så I får det, som I efterspørger, til en god pris.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dette kursus i Power Apps, så er du meget velkommen til at kontakte vores partner, Thomas Wüthrich Witt, på '50 69 90 99' eller 'tww@myb.dk'.

Tilmeld dig Power Apps kursus

Udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte praktikaliteter og indhold til kurset.

Scroll til toppen