Skræddersyet kursus i Power Automate

Din genvej til værdifulde Power Automate-evner

Power Automate kursusbeskrivelse

Et kursus i Power Automate, der giver dig og dit team de fundamentale evner, som I har brug for til at benytte automatiseringsværktøjet i jeres organisation. Da kurset er skræddersyet, kan det blive designet til både begyndere samt personer, der allerede har stiftet bekendtskab med Power Automate.

Vi har mange års erfaring med brug af Power Automate til at opsætte værdifulde automatiseringer. Den erfaring vil vi bruge til at give et kursus i, hvordan I benytter værktøjet på bedst mulig vis med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Power Apps kursus

Vi oplever klart mest værdiskabelse, når virksomhedens egne data benyttes til kurset, så vi allerede her kan arbejde på aktuelle problemstillinger.

Thomas Witt - Partner i MYB ApS

Vi er store tilhængere af at udarbejde hands-on kursusindhold, der er skræddersyet til din virksomheds nuværende behov for løsninger og kompetencer i Power Automate. Dermed vil dette kursus give en god grobund for videreudvikling i din virksomhed, da vi udarbejder løsninger i fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din virksomheds behov for løsninger er selvfølgelig noget, som vi vil hjælpe jer med at kortlægge inden selve kurset, så vi bruger tiden på at arbejde på jeres specifikke problemstillinger fremfor generiske automatiseringer.

Hvad er Power Automate?

Power Automate er et automatiseringsværktøj for alle typer af forretningsbrugere, som vil eliminere tidsspild på manuelle indtastningsopgaver, så der kan frigøres tid til at fokusere på andre nøgleopgaver, der skaber mere værdi for forretningen.

Power Automate er en del af Microsoft Power Platform, der består af Power BIPower AppsPower Virtual Agents og Power Automate.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad vi kunne gennemgå til kurset? Klik på boksen.

Eksempler

Fakturahåndtering | Excel-automatisering | Web-automatisering | Email-automatisering | Integration med Power Apps og Power BI | Flow-opbygning, funktioner og if-funktioner
TILMELD

Generel information

Lokation

Vi kan både møde op på jeres kontor, være ved vores kontor i Aarhus eller leje os ind i et andet lokale for dagen. Ved efterspørgsel kan vi også holde kurset online.

Pris

Da det er et skræddersyet kursus vil prisen variere ud fra, hvad jeres ønsker er. Vi hjælper med at afdække jeres behov, så I får det, som I efterspørger, til en god pris.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dette kursus, så er du meget velkommen til at kontakte vores partner, Thomas Witt, på '50 69 99 97' eller 'tww@myb.dk'.

Tilmeld dig Power Automate kursus

Udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte praktikaliteter og indhold til kurset.

Scroll til toppen