Skræddersyet kursus i Power BI

Få optimeret din rapportering

Power BI kursusbeskrivelse

Et kursus i Power BI, der giver dig og dit team de fundamentale evner, som I har brug for til at benytte Power BI i jeres organisation. Da kurset er skræddersyet, kan det blive designet til både begyndere samt personer, der allerede har stiftet bekendtskab med dataværktøjet.

Vi har mange års erfaring med brug af Power BI til at optimere virksomheders rapportering. Den erfaring vil vi bruge til at give et kursus i, hvordan I benytter dataværktøjet på bedst mulig vis med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Power BI kursus

Min klare erfaring er, at virksomheder får mest ud af kurser, når der tages udgangspunkt i egne data, så vi kan starte på løsninger, som kan bruges i praksis med det samme.

Thomas Witt - Partner i MYB ApS

Vi er store tilhængere af at udarbejde hands-on kursusindhold, der er skræddersyet til din virksomheds nuværende behov for løsninger og kompetencer i Power BI. Dermed vil dette kursus give en god grobund for videreudvikling i din virksomhed, da vi udarbejder løsninger i fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din virksomheds behov for løsninger er selvfølgelig noget, som vi vil hjælpe jer med at kortlægge inden selve kurset, så vi bruger tiden på at arbejde på jeres specifikke problemstillinger fremfor generiske rapporteringsmuligheder.

Hvad er Power BI?

Power BI er et dataværktøj for alle typer af forretningsbrugere, som vil optimere rapportering af sine nøgletal, så der i højere grad kan træffes beslutninger baseret på data.

Power BI er en del af Microsoft Power Platform, der består af Power BIPower AppsPower Virtual Agents og Power Automate.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad vi kunne gennemgå til kurset? Klik på boksen.

Eksempler

Introduktion til Power BI | DAX (Power BI's kodesprog) | Power Query | Datavisualisering | Samarbejde i Office 365 | Integration med Excel, Power Apps og Power Automate.
TILMELD

Vores kursusmaster

Vores kursusmaster, Thomas, er en vaskeægte Power BI-ekspert, som har ekstraordinære egenskaber i at forklare alle elementer i Power BI med et simpelt og letforståeligt sprog. Netop det gør ham til den bedste kursusholder i Power BI, du finder på markedet.

Erfaring:

  • Diverse Power BI-løsninger for en lang række af virksomheder – lige fra små til store virksomheder.

  • Afholdelse af masser af kurser i Power BI, som har fået rigtig god feedback.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Generel information

Lokation

Vi kan både møde op på jeres kontor, være ved vores kontor i Aarhus eller leje os ind i et andet lokale for dagen. Ved efterspørgsel kan vi også holde kurset online.

Pris

Da det er et skræddersyet kursus vil prisen variere ud fra, hvad jeres ønsker er. Vi hjælper med at afdække jeres behov, så I får det, som I efterspørger, til en god pris.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dette kursus i Power BI, så er du meget velkommen til at kontakte vores partner, Thomas Wüthrich Witt, på '50 69 90 99' eller 'tww@myb.dk'.

Tilmeld dig Power BI kursus

Udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte praktikaliteter og indhold til kurset.

Scroll til toppen