Skræddersyet kursus i Power Platform

Få kompetencer i Power Platformens forskellige værktøjer

Power Platform kursusbeskrivelse

Et kursus i Power Platform, der giver dig og dit team de fundamentale evner, som I har brug for til at benytte de forskellige værktøjer fra Power Platformen i jeres organisation. Da kurset er skræddersyet, kan det blive designet til både begyndere samt personer, der allerede har stiftet bekendtskab med Power Platformen.

Vi har mange års erfaring med brug af Power Platformen. Den erfaring vil vi bruge til at give et kursus i, hvordan I benytter dets forskellige værktøjer på bedst mulig vis med udgangspunkt i jeres egne problemstillinger.

Min klare erfaring er, at virksomheder får mest ud af kurser, når der tages udgangspunkt i egne data, så vi kan starte på løsninger, som kan bruges i praksis med det samme.

Thomas Witt - Partner i MYB ApS

Vi er store tilhængere af at udarbejde hands-on kursusindhold, der er skræddersyet til din virksomheds nuværende behov for løsninger og kompetencer i Power Platformen. Dermed vil dette kursus give en god grobund for videreudvikling i din virksomhed, da vi udarbejder løsninger i fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din virksomheds behov for løsninger er selvfølgelig noget, som vi vil hjælpe jer med at kortlægge inden selve kurset, så vi bruger tiden på at arbejde på jeres specifikke problemstillinger fremfor generiske opgaver.

Hvad er Power Platform?

Microsoft Power Platform er en samlet betegnelse for en række Power-værktøjer, som kan transformere og optimere måden, hvorpå din virksomhed driver forretning på. Disse Power-værktøjer hedder Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents.

Power BI er et rapporteringsværktøj.

Power Apps er et app-værktøj.

Power Automate er et værktøj til automatisering.

Power Virtual Agents er et chatbot-værktøj.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad vi kunne gennemgå til kurset? Klik på boksen.

Eksempler

Intro til Power BI | Intro til Power Apps | Intro til Power Virtual Agents | Intro til Power Automate | Integration på tværs af de forskellige værktøjer | Samarbejde i Office 365.
TILMELD

Vores kursusmaster

Vores kursusmaster, Thomas, er en vaskeægte Power Platform-ekspert, som har ekstraordinære egenskaber i at gå i dybden med hele Power Platformen på en simpel og letforståeligt måde. Netop det gør ham til den bedste kursusholder i Power Platformen, du finder på markedet.

Erfaring:

  • Diverse Power Platform-løsninger for en lang række af virksomheder – lige fra små til store virksomheder.

  • Afholdelse af masser af kurser i Power Platform, som har fået rigtig god feedback.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Generel information

Lokation

Vi kan både møde op på jeres kontor, være ved vores kontor i Aarhus eller leje os ind i et andet lokale for dagen. Ved efterspørgsel kan vi også holde kurset online.

Pris

Da det er et skræddersyet kursus vil prisen variere ud fra, hvad jeres ønsker er. Vi hjælper med at afdække jeres behov, så I får det, som I efterspørger, til en god pris.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til dette kursus i Power Platform, så er du meget velkommen til at kontakte vores partner, Thomas Wüthrich Witt, på '50 69 90 99' eller 'tww@myb.dk'.

Tilmeld dig Power Platform kursus

Udfyld denne uforpligtende kontaktformular, så vi kan drøfte praktikaliteter og indhold til kurset.

Scroll til toppen