Referencer

Nedenfor kan du læse vores referencer fra forskellige brancher og med personer i forskellige stillinger for deres respektive virksomheder. Vi kan altså hjælpe ALLE, der har en forretningsproces, som de vil kunne gøre smartere.

Et lille udpluk af vores referencer

Lars

Økonomidirektør - Esmark

”Vi har benyttet MYB i flere sammenhænge, til vores store tilfredshed. De er kompetente, udfordrende og ikke mindst altid super tilgængelige. Har du behov for en hurtig skærmdeling eller hjælp til et problem, får vi det løst med det samme.

Vi har fået hjælp til Power BI rapportering af vores telefoni system, altså et overblik over vores kaldsflow, mistede opkald osv. – som er værdifuld viden for os, i vores stræben efter at levere feriehusudlejning i verdensklasse, både overfor vores gæster og vores husejere.

Derudover har jeg som økonomidirektør altid en Excel ekspert i baghånden, hvis mine egne evner skulle slippe op, eller jeg har behov for at for sparring til en god løsning. Jeg vil klart anbefale MYB, hvis du har brug for en partner i øjenhøjde, er forretningsorienteret og som har et højt fagligt niveau.” Læs mere her.

 

Heidi

Adm.- og Marketingansvarlig - EtiKK

”Vi bruger Excel til at udregne tilbud til vores kunder, og havde behov for at få inkluderet alle priserne fra vores leverandører for at optimere tilbudsgivningen og samtidig lette den videre bestillingsproces hos vores leverandører.

Andreas gik til opgaven med stort engagement og interesse for at finde en god løsning, der kunne passe til vores behov, men også med øje for fremtidige muligheder.

Vi har fået et værktøj, der er skræddersyet til os, og som forbedrer vores interne arbejdsprocesser, samtidig med at det giver vores kunder en bedre oplevelse og service, hvilket er det vigtigste hos EtiKK.”

 

Per

Byggeleder - DML Huse

”Vi kontaktede Andreas fra Mind Your Business, da vi ønskede at få lavet en tilbudsskabelon lige netop til vores behov.

I godt samarbejde fandt vi frem til den helt rigtige løsning til os, og jeg kan kun sige at vi er rigtigt tilfredse med vores model.

Fra start-fasen til slutresultatet kan jeg kun sige at Mind Your Business var meget kompetente og yderst hjælpsomme, og jeg vil helt klart anbefale dem til andre.”

 

Et visuelt eksempel

Vi er eksperter i Power Platformen, som består af Power BI, Power Apps og Power Automate. I videoen nedenfor kan du se, hvordan vi har brugt Power Apps til at gøre livet markant lettere for en kunde.

Afspil video

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning?

Så kontakt os via denne formular – vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll til toppen