Case: power platform til Esmark Feriehusudlejning

Bedre indsigt i data med Power BI

NY_powerplatformV2-01
Esmark

Ligesom de fleste andre danske virksomheder havde Esmark (feriehusudlejningsfirma fra Vestjylland) mulighed for at få et bedre overblik over og indsigt i deres data, så de kan foretage bedre, datadrevne beslutninger.

 

De har fået hjælp til Power BI-rapportering af deres telefonisystem. Her har de fået et overblik over deres kaldsflows, mistede opkald, osv., hvilket er vigtig viden for dem i deres bestræben på at levere feriehusudlejning i verdensklasse.

Dette er altså bare enkelt eksempel på, hvordan Power BI kan fungere som et effektivt værktøj. Derudover har vi også hjulpet Esmark med at rapportere deres kundedataaktivitet i Power BI.

Mulighederne er mange, og man kan sagtens tilpasse rapporteringen til netop det data, som din virksomhed gerne vil have værdifuld indsigt i.

Jeg vil klart anbefale MYB, hvis du har brug for en partner i øjenhøjde, som er forretningsorienteret og har et højt fagligt niveau.

Lars - Økonomidirektør hos Esmark Sommerhusudlejning

Optimeret forretningsproces med Power Apps

Powerapps_new01-03

Esmark har nogle samarbejdsvirksomheder, der kører rundt for at tjekke spa og pools i feriehusene. Indtil nu har samarbejdsvirksomhederne brugt fysiske tjeksedler, som Esmark har udleveret til dem. Det har gjort det svært for Esmark at følge med i historikken på alle disse tjek pga. af de mange fysiske papirer.

 

Ved hjælp af Microsoft-værktøjet, Power Apps, så har vi skabt en digital løsning, som også tilføjer nogle sikkerheds- og kontrolelementer til den eksisterende løsning. 

sommerhuse-med-spa-vesterhavet-60220
Esmark 2

Nu har samarbejdsvirksomhederne, der laver kontrollen, fået en iPad, som de har med ude ved sommerhusene. Disse iPads skal de bruge til at scanne QR-koder, der er klistret op på sommerhusene. Derfra kommer de ind på en app, hvor de skal udfylde et skema elektronisk. Inde i det her skema kan der også vedhæftes billeder og videoer. Skemaet bliver så gemt ned hos Esmark, så de får et bedre overblik over alt den dokumentation. Dette er blot et enkelt eksempel på, hvordan Power Apps kan bruges.

I nedenstående video kan du lære mere om, hvordan Esmark drager nytte af sin Power Apps-løsning.

Referencevideo

Afspil video

Vi kan også hjælpe dig

Vi er eksperter indenfor Power BI og Power Apps.

Derudover er vores mantra, at vi gerne vil gøre data så simpelt som muligt at arbejde med for vores kunder. 

Lad os tage en uforpligtende snak om din virksomheds nuværende situation eller problemstilling.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Scroll til toppen