Databaser

Det effektive opslagsværktøj til behandling af store mængder data.

Hvad er en database?

En database er en samling af gemte data, som er organiseret og opbevaret i en struktureret form. Dermed bliver dine data centralisereret i databaser, så det bliver lettere at holde regnskab og tage præcise beslutninger baseret på dine data.

Dertil er det meget anvendeligt at bruge Excel, Power Apps eller Power BI, som kan kombineres med databaser, hvilket giver gode arbejdsbetingelser for rapportering og datavisualisering.

Vi er specialister i at håndtere diverse databaser, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.


Sådan kan du bruge databaser

SQL

Det populære programmeringssprog
SQL (Structured Query Language) er det mest udbredte programmeringssprog til håndtering af forskellige typer af data fra relationelle databaser. SQL hjælper med at identificere din virksomheds data, heriblandt regnskaber, varer, kunder, ansatte m.m. Endvidere kan du med SQL opsamle, dele og hive data ud fra datakilder med store datamængder.

Microsoft Azure SQL

Den cloud-baserede database
Microsoft Azure SQL er en meget populær, cloud-baseret database. Den leveres som en del af Microsoft Azure, der er en fleksibel cloud-computing platform, som understøtter diverse virksomhedssystemer.
Azure SQL giver en bred vifte af muligheder for udvikling samt samspil med andre programmer. Her fungerer Azure SQL eksempelvis rigtig godt i samspil med dataværktøjerne, Power BI og Power Apps.

Microsoft Access

Alt-i-én-databaseprogrammet fra Microsoft 365
Microsoft Access er både et effektivt databaseprogram og et stærkt udviklingsværktøj, der kan lave rapporter af dine data og danne formularer. Samtidig kan man skabe avancerede apps, som kan deles på tværs af Microsoft 365-familien. Faktisk kan man beskrive Microsoft Access som en alt-i-én-pakke, da det både kan fungere som en relationel database og et værktøj til at udvikle frontend-apps.
Microsoft Access fungerer perfekt som grundlag til Power BI-rapportering samt i samspil med Excel og SQL, der optimerer og effektiviserer dine dataprocesser.

Vi kan hjælpe dig!

I Mind Your Business har vi et meget stort kendskab til databaser, og vi specialister i at få databaser til at spille perfekt sammen med resten af virksomheden. Det kan vi hjælpe din virksomhed med!

Lad os tage en uforpligtende sparring omkring de mange muligheder.

Læs mere om vores skræddersyede kurser

Kursus i
Power BI

> Læs mere

Kursus i
Power Automate

> Læs mere

Kursus i
Power Platform

> Læs mere

Kursus i
Power Apps

> Læs mere

Kursus i
Excel

> Læs mere

Prøv Azure SQL eller Access

Er du blevet motiveret til at prøve Azure SQL eller Access? Så kan du få fat i databaseprogrammerne gennem Microsofts hjemmeside.
Scroll til toppen