Excel

Det anerkendte regnearksprogram, Excel, favner stadig bredt den dag i dag, da det anses for at være ét af de mest anvendte værktøjer til databehandling i virksomheder over hele verden.

Hvad er Excel?

Microsoft Excel er en del af pakkeløsningen fra Microsoft Office, hvor det benyttes som et regnearksprogram.

I disse regneark kan du opbevare, bearbejde og analysere store mængder af data, så du kan skabe et mere solidt grundlag for dine beslutninger ved at foretage beregninger, lave rapporter, opstille tabeller, udarbejde diagrammer og grafer m.m.

Vi er nok, det man kan betegne som nogle rigtige Excel-hajer, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Hvorfor bruge Excel? 

Databehandling

Excel hjælper dig med at beregne alle mulige former for data såsom matematiske beregninger, salgsstatistikker, regnskaber, rapporter, forretningsplaner m.m. Disse data kan importeres fra mange forskellige kilder til Excel ved hjælp af Power Query.

Overskuelig opstilling af data

Excel er et godt program til at opstille data på en logisk og systematisk måde i kolonner og rækker samt diverse matematiske modeller, som gør dine data mere overskuelige. Her kan du med stor fordel benytte Power BI til at visualisere data fra Excel i overskuelige dashboards, så du kan opnå endnu skarpere indsigter og analyser af dine data.

Automatisering af processer

Ved hjælp af VBA-programmering kan du oprette funktioner og formler, der automatiserer dine manuelle opgaver. På den måde kan du optimere dine processer og spare en masse tid på databehandling.

Fleksibelt og tilgængeligt onlineværktøj

Når du arbejder i Excel, kan du dele din projektmappe med dine kollegaer eller medarbejdere, så I kan samarbejde i realtid. Endvidere kan du arbejde med dine Excel-filer på computeren, mobilen og internettet, hvilket gør det let tilgængeligt og fleksibelt.

Vi kan hjælpe dig!

I Mind Your Business har vi mange års erfaring med Excel, og vi holder os løbende opdateret på ændringer i programmet, da vi brænder for Excel og dets finurlige funktioner.

Lad os tage en uforpligtende sparring omkring de mange muligheder.

Læs mere om vores skræddersyede kurser

Kursus i
Power BI

> Læs mere

Kursus i
Power Automate

> Læs mere

Kursus i
Power Platform

> Læs mere

Kursus i
Power Apps

> Læs mere

Kursus i
Excel

> Læs mere

Prøv Microsoft Excel

Er du blevet motiveret til at bruge Excel? Så kan du investere i et Microsoft 365-abonnement på Microsofts hjemmeside.
Scroll til toppen