Power Apps

Power Apps er en fantastisk Microsoft værktøj, som samler og tilpasser din virksomheds apps, tjenester og data.

Hvad er Power Apps?

Power Apps er et udviklingsværktøj til apps, som kan optimere din virksomheds interne systemer, da det kan effektivisere integrationen af eksisterende og nye brugerdefinerede apps til et kæmpe udvalg af digitale platforme.

Power Apps er eksempelvis meget forenelig og let at integrere med andre Microsoft-løsninger, heriblandt Power BI, Azure SQL, Power Automate og Excel.

Vi er specialister i Power Apps, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Hvorfor vælge Power Apps? 

Transformering fra manuelle til digitale processer

Power Apps kan effektivisere og digitalisere din virksomheds manuelle processer – bl.a. gennem automatisering, datavisualisering, rapportering, workflow m.m. 

Byg dine egne apps

Power Apps giver mulighed for hurtigt at skabe egne brugerdefinerede virksomheds apps, som du kan bygge fra bunden af eller med hjælp fra et stort udvalg af skabeloner og et ’drag and drop’ system, hvor der ikke er behov for kodning. 

Udvidelig platform

Med Power Apps er det meget simpelt at lave apps, men det indeholder også en udvidelig platform, hvor professionelle udviklere har mulighed for at udfolde deres talenter indenfor forretningsudvikling og interaktion med data. 


Sådan kan Microsoft Power Apps hjælpe din afdeling

Power Apps
til økonomi

Kreditvurdering af kunder
Her kunne man eksempelvis lave en app, der indsamler oplysninger omkring kunder og betalingsbetingelser, som er vigtigt for at kunne kreditvurdere dine kunder.

Power Apps
til marketing og salg

Segmentering, automatisering og leadhåndtering 
Her kunne du lave en app til indsamling af kundedata, som kan ende ud i segmentkriterier. Du kunne også lave en marketing automatiseringsapp. Derudover er det muligt at lave leadhåndteringsapps, som kan samle vigtige oplysninger om dine potentielle kunder. 

Power Apps til hele virksomheden

Bedre kommunikation og informationsdeling
Ved hjælp af egne apps på fælles digitale platforme kan kommunikationen og informationsdelingen på tværs af afdelingerne blive gevaldigt forbedret.

Power Apps til HR

Onboarding og 360-graders vurdering
Her kunne man lave en app til onboarding af medarbejdere, som kan give øget trivsel, produktivitet og effektivitet. Det er også muligt at lave en 360-graders vurderingsapp, der gør det lettere at indsamle inputs til vurdering.

Power Apps til IT

Overblik over IT-systemer 
Her er det muligt at lave en app, som giver et overblik over alle de forskellige IT-systemer i virksomheden, hvorfra du kan holde øje med software, hardware, mobile enheder m.m. 

Vi kan hjælpe dig!

Det kan være en stor fordel at søge eksperthjælp, hvis integrationen af dine forskellige apps skal fungere fejlfrit. Da vi har stor erfaring indenfor Power Apps, kan vi bidrage til alle trin i din virksomheds Power Apps-rejse.

Lad os tage en uforpligtende sparring omkring de mange muligheder.

Læs mere om vores kurser indenfor Power Apps

Kursus i
Power Apps

> Læs mere

Prøv Microsoft Power Apps gratis

Er du blevet motiveret til at bruge Power Apps? Så kan du hurtigt komme i gang med Power Apps gratis via Microsofts hjemmeside.

Scroll til toppen