Power Automate

Det populære automatiseringsværktøj, som kan eliminere tidsspild på manuelle indtastningsopgaver.

Hvad er Power Automate?

Med Microsoft Power Automate kan du automatisere dine manuelle indtastningsopgaver, så du frigør tid til at fokusere på andre nøgleopgaver, som skaber mere værdi for din forretning.

Vi er eksperter i Power Automate, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Inspiration

Mangler du idéer til, hvad du kunne automatisere? Klik på boksen.

Eksempler

Excel-automatisering | Web-automatisering | Email-automatisering | Fakturaaflæser | Kundelister | Godkendelser
KONTAKT OS

Hvorfor vælge Power Automate?

Spar tid

Automatisering med Power Automate er lig med tidsbesparelse. Mange kender til at lave manuelle indtastningsopgaver, som er nogle rigtige tidsslugere. I stedet kan du lade Power Automate gøre jobbet for dig, så du kan spare tid.

Øg dit fokus på forretningen

Når noget af din tid bliver frigivet, så vil det give dig mere overskud til at udføre andre kerneopgaver, der skaber den størst mulige værdi for din forretning. Det er en win-win for alle parter – din virksomhed får mere grobund for vækst, og du bliver en endnu mere essentiel del af den vækstrejse.

Eliminer menneskelige fejl

Vi mennesker er (heldigvis) ikke fejlfrie, hvilket betyder, at vi sommetider kan komme til at lave fejl, som vi ikke plejer at lave. Når du lader Power Automate-robotten gøre arbejdet for dig, så kan du være sikker på, at den gør det samme job hver gang ud fra de automatiske triggers, som er defineret.

Samspil med flere værktøjer

Det vil give ekstra god mening at anvende Power Automate til din automatisering, da det fungerer utrolig godt i samspil med andre programmer – specielt indenfor Microsoft – som du måske allerede anvender i din arbejdsdag. Fx kan du opsætte automatiseringer på allerede eksisterende forretningsløsninger, der er udarbejdet med andre værktøjer.

Power Automate kan hjælpe din afdeling

Power Automate
i økonomi

Din automatiske fakturaaflæser
Sidder du og håndterer fakturaer eller andre økonomiske transaktioner? Så vil du, faktisk nemmere end du tror, kunne automatisere disse processer med Power Automate.

Power Automate
i marketing og salg

Automatiske mail- og salgskampagner
Vil du sende dine kunder eller potentielle kunder mails eller reminders omkring dit produkt, men er du ikke lige på kontoret på selve dagen? Betvivl ej, du kan sagtens opsætte triggers ved hjælp af Power Automate, der sørger for at udsende dit materiale på det tidspunkt, som du vil have den til.

Power Automate i hele virksomheden

Få en automatiseringskultur
Virksomheder, der fokuserer på at automatisere repetitive opgaver, har typisk mere overskud til at fokusere på de kerneaktiviteter, der kan udvikle forretningen, og som resultat af dette, oplever de typisk en større vækst ved brug af Power Automate.

Power Automate i HR

Brug tid på menneskene i organisationen
Det står soleklart, at man i en afdeling som HR-afdelingen vil kunne drage nytte af at flytte nogle af de administrative opgaver til en robot via Power Automate. Derefter kan HR-medarbejderne så koncentrere sig om at udvikle og motivere de vigtigste aktiver i virksomheden – nemlig menneskene.

Power Automate i IT

IT kan også automatiseres
Hvis du arbejder med IT, har du måske oplevet frustrationen, når forskellige medarbejdere rykker i dig fra flere sider. Power Automate sørger for at lave dine dagsopgaver for dig, så du kan fokusere på den mere spændende udvikling og support.
Kontorkultur 2

Power Automate-eksperter

Power Automate kan hjælpe alle, uanset om man er selvstændig, medarbejder i en større virksomhed eller noget helt tredje.

Vi er eksperter i Power Automate, som vi bruger til at hjælpe mange forskellige virksomheder.

Vi kan hjælpe dig!

Med Power Automate findes der et uendeligt antal af muligheder, hvorfor kun fantasien sætter grænserne i din rejse mod mere automatiske processer.

Vi kan hjælpe dig på denne rejse. Lad os tage en uforpligtende sparring omkring de mange muligheder.

Thomas Wüthrich Witt

Partner

Vil du øge dine kompetencer i Power Automate?

Kursus i
Power Automate

> Læs mere

Kursus i
Power Platform

> Læs mere

Prøv Power Automate gratis

Scroll til toppen