Power bi

Med Power BI kan du omdanne komplekse data fra forskellige datakilder til anskuelige dashboards, som giver værdifulde indsigter i din virksomheds data.

Hvad er Power BI?

Microsoft Power BI er et effektivt rapporteringsværktøj, som visualiserer og præsenterer data på en simpel og meningsfuld måde, hvorfor det bygger bro mellem data og beslutningstagning.

Vi er eksperter i Power BI, og vi står klar til at tage en uforpligtende snak om de mange muligheder.

Hvorfor vælge Microsoft Power BI?

Skab overblik over dine data

Big Data giver mange muligheder for at indsamle værdifulde data. Dog kan en stor mængde data resultere i uoverskuelige datahåndteringsprocesser. Power BI er et værktøj, som er lavet til at håndtere Big Data ved at samle data fra forskellige programmer i et enkelt dashboard. I denne kontekst fungerer Power BI rigtig godt med Excel og Azure SQL.

Skab interaktive rapporter

Med imponerende interaktive rapporter i Power BI er det muligt at dykke længere ned i visualiseringerne. Dermed kan du tilegne dig vigtig viden om enkelte produkter, markeder og salg.

Skab dybere indsigt i data

Power BI kan mere end at lave visualiseringer på nuværende data. Data Analysis Expressions (DAX) funktionen gør det muligt at skabe dybere indsigt i data ved at oprette nye oplysninger ud fra eksisterende data. Det kunne være beregning af vækst over en årrække sammenlignet med tendenser på markedet.

Forbind alle dine datakilder

Power BI kan forbinde til mere end forskellige 200 datakilder, hvilket giver din virksomhed rig mulighed for at benytte Power BI-værktøjet uden yderligere modificering af eksisterende data.

Sådan kan Microsoft Power BI hjælpe din afdeling

Power BI
i økonomi

Overblik over virksomhedens performance 
Power BI er i sandhed talmedarbejderens Messias. Power BI samler og analyserer data, der nemt kan omdannes til overskuelige, visuelle rapporter, som giver et hurtigt overblik over din virksomheds finansielle performance, profit og omkostninger.

Power BI
i marketing og salg

Indsigt i marketing- og salgsaktiviteter 
Med Power BI er det nemt at samle data om kampagner, sociale medier og online marketing samt salgspotentiale. Dermed kan du analysere marketingsaktiviteter og tage informerede beslutninger omkring marketingbudget, segmentering og salgsinitiativer.

Power BI i hele virksomheden

Samlet overblik på tværs af afdelinger i virksomheden
Det er muligt at overvåge alt data fra hele virksomheden på ét dashboard. Dette giver et hurtigt overblik over din virksomhed. Derfra har du så mulighed for at dykke ned i specifikke forretningsområder, mens du bevarer styringen over virksomheden.  Dermed fungerer Power BI som et fantastisk værktøj til ledelsesrapportering.

Power BI i HR

Indblik i de ansattes mål og trivsel
Power BI gør det nemt at indsamle og observere relevant data på medarbejdere, som er med til at gøre arbejdet i HR-afdelingen lettere. Power BI kan skabe et overblik over HR-aktiviteter såsom trivselsundersøgelser, performancemålinger, medarbejderfastholdelse m.m.

Power BI i IT

Godt samspil med andre IT-systemer
Med Power BI kan du hente data på tværs af datakilder, hvorfor du kan samle data fra dine applikationer, services og systemer ét sted, som vil overskueliggøre alt IT-aktiviteten i din virksomhed.

Vi kan hjælpe dig!

Med Power BI findes der et uendeligt antal af muligheder, hvorfor kun fantasien sætter grænserne i din rejse mod en mere effektiv beslutningstagning. I Mind Your Business har vi ekspertviden indenfor Power BI, som vi kan bruge til at hjælpe dig på denne rejse. Lad os tage en uforpligtende sparring omkring de mange muligheder.

Læs mere om vores kurser indenfor Power BI

Kursus i
Power BI

> Læs mere

Kursus i
Power Platform

> Læs mere

Prøv Microsoft Power BI gratis

Er du blevet motiveret til at prøve Power BI af? Så kan du hente Power BI Desktop, som er den gratis version af Power BI fra Microsoft.

Du kan også få Power BI Pro-versionen for et lille månedligt beløb.

Scroll til toppen